Orbánnak nem áll érdekében, hogy valójában megszűnjön a migráció

Köpönyegforgató politikát folytat Orbán.
Hangosan tiltakozik a migráció ellen, ugyanakkor a haverjait búsás vagyonhoz juttatja ennek hasznából a letelepedési kötvénnyel, magának pedig politikai előnyt próbál kovácsolni azzal, hogy populistaként tudja, hogy ha nem lenne “migránshelyzet”, már rég leváltotta volna a magyar nép. Félelemben, hazugságban tartja saját népét.

Guy Verhofstadt, az Európai Parlament egyik legnagyobb frakciójának, a ALDE-nak a frakcióvezetője az Indexnek adott egy terjedelmes riportot, melyben többek között azt mondta az EU migráció megállítására tett lépései kapcsán, hogy az Orbán úrhoz hasonló populistáknak, arra van szükségük, hogy a rendszer ne működjön megfelelően, mert akkor tudják felkorbácsolni az EU-ellenes és migránsellenes érzelmeket.

Majd Guy Verhofstadt leszögezi, hogy az EU ne akarná megelőzni a migrációt, az egy mese, amit az Orbán úrhoz hasonló politikusok adnak elő. Majd azt is kifejti, hogy az EU migráns politikájának a lényege, hogy már Afrika határban megállítsák a migrációt.
Arról is beszélt még, hogy az Európai Bizottság előállt egy 10 ezer fős uniós határvédelmi erő ötletével, de ezt megmagyarázhatatlan módon néhányan elutasítják, közöttük Orbán Viktor is.
Majd kifejti, hogy a bevándorlás úgy lelassult, mintha elvágták volna, de az igazság nem kedvez az Orbán úrhoz hasonló populistáknak, akiknek arra van szükségük, hogy a rendszer ne működjön megfelelően, mert akkor tudják felkorbácsolni az EU-ellenes és migránsellenes érzelmeket. Ezzel ültetik el a félelmet a magyar emberekben, amivel pedig tovább építik a saját politikai karrierjüket. A migráció megállítása lehet, hogy jól néz ki az óriásplakátokon, mert ez hajtja a propagandagépezetet.

Forrás. Hírhugo

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Újabb részletek a Soros-bombáról!

Rubóczki Tamás

Fasiszta bűnöző szervezet tagjával parádézott a külügyi államtitkár!

O.L.K.T.

Így vásárol a Fidesz szavazókat VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!