Orbánnak egy szavát sem szabad elhinni

Kommunikációs blöff volt csak a kormány részéről a békülékeny hang az önkormányzati vàlasztások után.

🤬 Ma már látszik, hogy el akarják lehetetleníteni az ellenzéket, a fővárost pedig térdre akarják kényszeríteni. Miért hagynánk tehát, hogy Orbán megvalósítsa megalomán stadionépítési terveit? 💰💰💰

Ne hagyjuk, nem akarjuk‼️

👥 A közösségi oldalakon pontosan lemérhető, hogy a gazdasági lobbi minden erőlködése ellenére az emberek nem akarják, sőt, egyenesen a hátuk közepére kívánják a NER újabb emlékművét, az atlétikai stadiont.🤑😱

🤐 Miközben az ellenzéki parlamenti képviselőkből Orbánék éppen gombnyomogató bábukat akarnak csinálni, súlyos szankciókkal fenyegetik őket, a sajtó pedig már csak kordonok között kérdezhet, a főváros kivéreztetését is elkezdik: meg akarják mondani, mire fordítható az iparűzési adó, kivonulnának a tömegközlekedés finanszírozásából, az építési engedélyek kiadását pedig elvennék a jegyzőktől és a kormányhivataloknak adnák.

📣 Képviselőtársaim, ébresztő! Nem azért nyertünk Budapesten – egyebek mellett a stadionstop ígéretével –, hogy feltartott kézzel várjuk, amíg átgázoljanak rajtunk!

Kapcsolódó cikkek

Kedves szülők!

O.L.K.T.

Orbán ragaszkodik a hazugsághoz, szerinte még hosszú küzdelem lesz Soros kiszorítása

Rubóczki Tamás

OKJ-s tanfolyamon próbálnak rendőröket kinevelni, akik aztán nem intézkedhetnek

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!