Orbánék végleg elüldözték a CEU-t

Újabb gyümölcs érett be Orbánéknak.
Sikeresen üldözték el a CEU-t.
Közép-európai Egyetem Magánegyetemnéven, osztrák magánegyetemként akkreditálták a Magyarországról elüldözött CEU-t – jelentette be az intézmény.

“A CEU-val egy új tudományos központtal gazdagodik Ausztria. A 16. osztrák magánegyetemként a CEU által kínált kurzusok tovább gazdagítják az osztrák tudományos életet. Bízom benne, hogy sok hazai és nemzetközi diák végzi majd itt posztgraduális kutatásait”
– ezekkel a szavakkal jelentette be a CEU osztrák akkreditációját Iris Rauskala, Ausztria oktatásért és kutatásért felelős minisztere.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Közép-európai Egyetem Magánegyetem és hat programunk, ezek között két alapképzés is, osztrák akkreditációt kapott. Ez új fejezetet jelent a CEU történelmében.

A következő tanév során a CEU az összes amerikai akkreditációjú programja kapcsán is igényli majd az osztrák akkreditációt. A 2020-21-es tanévtől kiadott osztrák akkreditációjú diplomáinkkal pedig hozzájárulunk új otthonunk felsőoktatásának fejlesztéséhez.”
– mondta Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora.

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

Magyar György: Egy szakértőkből álló bizottságot hoztam létre, hogy az április 8-i csalásgyanúk nyomába eredve ellenőrizzük a választási jegyzőkönyveket!

Rubóczki Tamás

Idetartozunk Egyesület: Orbán Viktor mondassa le Pócs Jánost!

Rubóczki Tamás

Hihetetlen! Ellenzéki javaslatot szavaztak meg

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!