Orbánék rettegnek a nép haragjától!

 

Eleketromos sokkolókat is vásárólt az országyűlési őrségnek a magyar állam./Kép. Mandíner

Háborútól retteghetnek Orbánék, ugyanis az Országgyűlési Őrség most tízmilliókért rendelt golyóálló mellényeket, sisakokat, ruházatot a 360 fős házőrség tagjainak. Nem csodálkoznánk, ha tényleg forradalomra készülnének, ugyanis ha az áprilisi választást ugyanúgy megpróbálják elcsalni, mint ahogy Csongrád megyében próbálták, a magyaroknak végleg elege lehet ebből a bagázsból. Rettegnek, hiszen nem tudják hogyan maradhatnának ilyen szintű elutasítottság mellett hatalmon. Az országgyűlési Őrség honlapjáról kiderül, most tízmilliókért vásároltak golyóálló mellényeket, kevlár sisakokat és ruházatot is a házőrségnek. A legtöbb egyébként szolgálati ruha, aminek a Milipol Zrt. bizonyára nagyon örül, ugyanis 385 millió forintért zoknikat, bakancsokat, zubbonyokat, öveket és hasonló tételeket szállítanak egy december 21-én kiírt közbeszerzés sikeres megpályázásának köszönhetően.

 

 

Kép. Zoom.hu

Ugyanez a cég gázmaszkokat, golyóálló sisakokat és többféle golyóálló mellényt is szállított már az Országgyűlési Őrségnek. Azt nem lehet tudni, mire készülnek, de több mint valószínű, hogy egyre jobban rettegnek az öltönyös tolvajok, hiszen mostanra az Országgyűlési Őrség viperával, gépkarabélyokkal, mesterlövészpuskával is fel van szerelve. Bár ők mindezt a „megnövekedett terrorveszéllyel” próbálják magyarázni, a helyzet az, hogy szerintünk sokkal triviálisabb okokról van szó. Egyszóval rettegnek mint nyuszika a rókától!

szerző. Klepacs I.

Kapcsolódó cikkek

Index: Egy magyar titkosszolga részletesen felfedi, mennyire súlyos az orosz fenyegetés!

Rubóczki Tamás

Nézd ott repül a kis Viktórka! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Az Rtl klubot is bekebelezte már a kormány?

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!