Orbán Viktoron és oligarcha vején röhögtek a német köztévé egyik műsorában

Úgy tűnik, nekik még nem szóltak, hogy a miniszterelnök veje nem közszereplő.

A német köztévé népszerű szatirikus műsora legújabb epizódjában Orbán Viktorral és vejével, Tiborcz „Nem Közszereplő” Istvánnal foglalkozott. A rész témája a korrupció volt – írja a HVG. Oliver Welke showjában most több epizód is az EP-választásokkal foglalkozik.

A románok és a csehek után Magyarország is terítékre került (2:56-nál): „Természetesen nem szeretnénk elfeledkezni a kedvenc magyarunkról, Orbán Viktorról sem, vagy ahogy a barátai hívják Gulyás Fülekkel” – kezdte a magyar helyzetre vonatkozó részt a műsorvezető. A későbbiekben beszélt arról,
hogy egymilliárd euró elköltésére vetül árnyék és Felcsút pénzeiről is.

Mindeközben a háttérben Juncker a „kicsi Orbánnak” azt magyarázza eurókkal a kezében: „aztán ne sikkassz el mindent egyszerre”. Végül Tiborcznek is gratulálnak, a jövedelmező házasságához.
„Pedig a magyar kormánynak azonnal javítania kéne az egészségügyi ellátáson, mert az ország polgárai hat évvel élnek kevesebbet, mint az átlag európai”

– javasolta Welke. „Patrióták, mégis pont a nemzetüknek ártanak” – folytatta.

Ezt követően néhány Karel Gott számot írtak át, amelyek az átdolgozásban a pénzek lenyúlásáról szólnak. Majd látható a CD is, amely Kelet-Európa legnagyobb korrupcióit énekli meg:
„a CD eladásából származó egymillió euró azonnal Orbán vejénél landol.”

Kapcsolódó cikkek

Pedagógus-tüntetés lesz Budapesten

O.L.K.T.

Szilárd Álláspont – A Sargentini-jelentésről

O.L.K.T.

Ez felháborító‼️ A vonat késhet, de ők nem

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!