Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint erős pszichiátriai kezelés alatt áll!

Orbán Viktor miniszterelnök pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll.

Orbán Viktor miniszterelnök pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll.Orbánt vajon lehetséges, hogy skizofréniával kezelik, és emiatt mutat furcsa viselkedési formákat? Ezért nyújtogatja a nyelvét? Vagy milyen betegség áll a roppant furcsa viselkedése mögött? Lehet, hogy épp a gyerekkori bántalmazások váltották ki ezt! Fontos kérdés, hogy szabad-e beteg embert bántani, szidalmazni. Szerintünk nem, ezért ha megvan a lehetősége, hogy Orbán Viktor skizofrén beteg, nem szabad piszkálni és bántani őt!!
A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. …
Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál, ezért alkalmatlanná tehetik vezető pozíció betöltésére.
A felvétel után tisztázni kell a helyzetet, Orbánnak nyilatkoznia kell, hogy kezelés alatt áll-e vagy sem, és ha igen, akkor milyen betegséggel kezelik.
Szakemberek szerint a felvételen látható jelenség oka többféle lehet, de leggyakrabban a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése is kiválthat.
A szakirodalom szerint a leggyakoribb tünetek a nyelési nehézség, csámcsogó szájmozdulatok, az ajkak gyakori nyalogatása, nyelvkiöltögetés, a száj körkörös bizarr mozdulatai, a beteg a nyelvét nem tudja kinyújtva tartani.
A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget.
A látható kényszeres mozgásokat másfajta gyógyszerek és szerek is kiválthatják, de legsúlyosabb esetben skizofrénia kezelésekor is megjelenhetnek.
A szakirodalom a skizofréniáról a következőket írja:
“A skizofrénia nem egységes kórkép, összefoglaló neve a pszichotikus állapotok közé sorolt agyi betegségeknek”.

– Alkalmatlan egy ország vezetésére!

Kapcsolódó cikkek

A mai magyarországi állapotok Ceausescu országának utolsó évtizedét idézik fel

O.L.K.T.

Nem ellenőrzi a kamupártokat az ÁSZ

O.L.K.T.

Alföldi Róbert: Gyertek tüntetni!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!