Orbán Viktor: “Manfred Weberrel fájdalmas vitánk lesz!”

Mindent megtesz az Európai Néppárt sikeréért, de az európai parlamenti választás után fájdalmas vita áll majd az EPP pártcsalád tagjaival és Manfred Weberrel az irányvonalról – mondta a magyar miniszterelnök a német Bild című lapnak adott interjúban.

Orbán Viktor úgy fogalmazott,

még mindig politikai otthonának tekinti az Európai Néppártot, de nem akarja, hogy a baloldallal kösse össze a sorsát, mert az szerinte olyasmit képvisel, ami tönkreteszi Európát.

A Fidesz elnöke úgy vélte, a skandináv és a Benelux-országokból érkezett tagpártok okozták a Néppárton belüli feszültségeket. Orbán Viktor ugyanakkor dicsérte Matteo Salvini olasz belügyminisztert, a Liga elnökét, aki szerinte jó munkát végez, így nem kellene vele kizárni semmilyen szövetséget az EP-választások utáni időszakbam.

A magyar kormányfő Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár botrányáról azt mondta, egy politikus számára az emberek bizalma a legfontosabb. Az Osztrák Szabadságpárt volt elnöke szerinte elfogadhatatlan kijelentéseket tett, ezért veszítette el a bizalmat.

Kapcsolódó cikkek

MTV székház ostrom: Egy érdekes dokumentum és fotó került elő, és az is kiderült, hogy a Fidesz…

O.L.K.T.

Orbán Viktor a fővárost akarja hülyének nézni. Az országgal is ezt teszi.

O.L.K.T.

Nagyon figyeljen, nehogy áldozat legyen: egy új, ijesztően csendes módszerrel törnek be a lakásokba és pakolják ki azokat

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!