Orbán Viktor: Kicseréljük a plakátokon Juncker arcát Timmermansra!

0

A vasárnap megjelenő Welt am Sonntag német lapnak Orbán Viktor elárulta, hogy mi történik a kormány plakátjaival március 15-e után. Ugyanis Kovács Zoltán államtitkár bejelentette szombaton, hogy a Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert ábrázoló plakátokat leszedik a nemzeti ünnep után.

Azonban a plakátkampány folytatódik, azzal a különbséggel, hogy Junckert a szocialista Frans Timmermansra cserélik.

Ennek alapján feltételezhető, hogy a néppárti Juncker azért kerül le a plakátokról, mert nagyon komoly kritikákat kapott az EB-elnök szerepeltetése miatt a Fidesz. Az is felmerült a korábbi hasonló terveknél komolyabban, hogy kizárják őket az európai pártcsaládjukból.

Jó kérdés, hogy mit szólnak ahhoz a Néppártban, hogy Orbán Viktorék felcserélhetőnek gondolják az  európai szocialisták EB-elnökjelöltjét és a leköszönő néppárti EB-elnököt.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!