Orbán Viktor fényezi a magyar klímapolitikát.

Nos Viktor!

2010-ben fideszes képviselői indítvány hatására gyakorlatilag betiltottátok a magyar geotermikus vagyon hasznosítását.

A napelemes rendszereken szemétdíj van. 2019-ben a Metár támogatási rendszert átalakítottátok, 2020-tól nincs támogatás, az erőművek egy fideszes bizottság elbírálása alá esnek!

A biomassza, biogáz rendszerek alkalmazása a szélenergiával együtt 2010 után be lett tiltva hazánkban. A vonatkozó európai stratégiát Magyarországon eltitkolják és célra adható európai támogatási pénzek elérhetetlenek.

A szelektív hulladékgyűjtés legnagyobb akadálya az állami hulladékkezelési monopólium létrehozása, emiatt a hazai hulladékkezelési fejlesztések és innovációk leálltak, elhaltak, kivételt a hazánkba importált szennyvíziszap képez, amit ellenben kezeletlenül tárolunk.

A nagyvállalatok ontják magukból a mérgeket, szennyezőanyagokat, de ezek szabályozása, kontrollja, ellenőrzése, és szankcionálása gyakorlatilag nem is létezik.

A panel és társas-házi energiakorszerűsítési programot a Fidesz leállította évekkel ezelőtt, később a Fundamentát is ellehetetlenítette, ami a piacon pótolta a hiányzó pályázati pénzeket.

Hazánkban nincs klímapolitika.

Juhász Zoli – Shepherd

Kapcsolódó cikkek

Erőszakos szexuális fajtalankodás…

O.L.K.T.

Itt vannak a friss adatok: rohamosan szegényednek a nyugdíjasok!

O.L.K.T.

Senki nem gondolta volna, de Bálint gazda buktatta meg az Orbán-rendszert – MÉG NE ÉLESÍTSD!!!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!