Orbán Viktor: A déli határon a németeket is védjük

30 évvel ezelőtt azért bontottuk le a falakat, hogy szabadon és biztonságban élhessünk, és most azért védjük a határokat, hogy továbbra is szabadon és biztonságban élhessünk – mondta Orbán Viktor Sopronban.

Az már lényegtelen, hogy nem ő illetve a Fidesz volt az aki átvágta a szögesdrótot, hanem bizony Horn Gyula, de a történelemhamisítás, amit jelenleg a Fidesz csinál Orbánt teszi e tekintetben is az első helyre.

Orbán nem nyitott határt soha, hanem épp az ellenkezőjét tette. Az EU-ba igyekvő Szerbiát és Horvátországot szigetelte el Európától vélt, nem létező ellenségképet rajzolva, sorosozva, migránsozva.

A határvédelmi költségek felét térítse meg Brüsszel

Orbán Viktor elmondta, hogy az új bizottsági vezetés egy új vágányon indulhat el, és ez mindenképpen biztató és üdvözlendő. 30 évvel ezelőtt azért bontottuk le a falakat, hogy szabadon és biztonságban élhessünk, és most azért védjük a határokat, hogy továbbra is szabadon és biztonságban élhessünk. Mi védjük az uniós határokat, ezért szeretném elérni, hogy legalább az eddigi határvédelmi költségek 50 százalékát átvállalja Brüsszel – mondta a kormányfő.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy a határvédelem kulcsfontosságú, a migránsáradat nem ért véget. A délről jövő nyomást Magyarország tudja megállítani, és a jó védelem Ausztria és Né­metország érdeke is – mondta egyebek között Orbán Viktor.

Kapcsolódó cikkek

ELŐKERÜLT A BORKAI-KÖZELI VÁLLALKOZÓK BALATONFÜREDI VILLÁJA!

O.L.K.T.

Ki ellen kell te szégyentelen?

Rubóczki Tamás

BÖRTÖNT ÉRDEMELNEK A FELELŐSÖK!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!