Orbán vagyona. Már csak 600 ezer forintja van?

Mint tudjuk Orbán Viktornak 993 ezer forint megtakarítása volt.

Ezt onnan tudjuk, hogy a parlamenti vagyonbevallásában, ezt az összeget írta be.

A több mint 28 éves politikai pályafutása alatt, lássuk be ez nem sok. Furának is tűnhet, hogy csak ennyi, hiszen több politikus társa is szépen meggazdagodott ezen idő alatt. De hogy emellett a strómanjain keresztül mekkora vagyona lehet, ezt csak ő tudja.

A választási kampány alatt Orbán tiltott tevékenységet végzet, óvodába ment gyerekekhez kampányolni. A Nemzeti választási iroda annak rendje és módja szerint Patyi András sűrű bocsánat kérése közepette 300 ezer forintra bírságolta a miniszterelnököt.

Orbán, jogkövető magatartást tanúsítva befizette ezt az összeget. Így a 993 ezer forintos megtakarítása immáron 693 ezer forintra apadt.

Így mindenki tudhatja, hogy Magyarország miniszterelnöke alig valamivel több mint félmillió forint megtakarítással rendelkezik.

Kevesebbel mint egy átlagos jövedelemmel rendelkező magyar család.

És ez így természetesen hihető is!Kapcsolódó cikkek

Az OLKT a Tumblr-ön is!

Rubóczki Tamás

Érdekes dolgok kerültek napvilágra a Soros György féle fideszes milliókról!

Rubóczki Tamás

Újra vadásznak a rendőrök a hajléktalanokra Budapesten!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!