Orbán úgy fosik Timmermanssztól mint a tűztől!

A szocialista EP-frakció jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára, Frans Timmermans május 18-án Budapestre érkezik az MSZP meghívására, és ha már erre jár, örömmel kiállna vitatkozni Orbán Viktorral – jelentették be néhány órája.

A 24.hu kérdésére Havasi Bertalan szóvivő gyorsan eloszlatott minden esetleges kételyt:

„Miniszterelnök úr megköszönte a felkérést, de nem fogadta el a meghívást. Nem volna ugyanis helyes, ha Magyarország miniszterelnöke beleavatkozna Timmermans és Weber csúcsjelölt urak választási kampányába.”

Orbán Viktor egyébként meglehetősen sokat foglalkozik a csúcsjelöltek választási kampányával, nemrég például azzal kavart vihart, hogy megvonta a támogatását a saját pártcsaládja által kiválasztott Manfred Webertől, miközben össze-vissza kavar az európai pártcsaládok között.

Hasonló választási vitán Orbán Viktor 2006 óta nem vesz részt.

Tóth Bertalan, az MSZP-P listavezetője Trócsányi László kormánypárti listavezetőt hívta volna vitázni, de ő sem járt sikerrel: a Fidesz szerint azért nem áll ki a miniszter, mert kibékíthetetlen az ellentét a Fidesz és a szocialisták között a bevándorlás kérdésében, félrebeszélésre pedig nem kíváncsiak – írták az atv.hu-nak.

 

olkt.hu/atv.hu

Kapcsolódó cikkek

A bajszos szar, a fidesz tolla aláírta a túlóratörvény módosítását

O.L.K.T.

Nemzetközi imaláncot indítottak Orbánért a Fidesz rajongók!

O.L.K.T.

Mit is veszíthetünk? A fontosat már elvették.

O.L.K.T.