Orbán tudja majd manipulálni Ursula von der Leyent

Nagy kérdés ez, hogy Orbán a Brüsszelezéssel és a migránsozással tudja e sakkban tartani Ursula von der Leyent, vagy ez a politika már kévés a jogállamiság elfedése érdekében.
Tudvalevő, hogy Ursula von der Leyen a jogállamiság mellett küzd. Bár hangoztatja, hogy engedékenyebb lesz Magyarországgal amiért rá szavaztak, de ez lehet csak álca.
Euróra két legbefolyásosabb politikusa Ő és Angela Merkel, mindketten németek. Az ő akaratuk érvényesül szinte minden fronton, persze az ambiciózus Macron is fontos tényező az európai politikában. Kérdés, hogy ők hárman mennyire fogják tűrni és engedni a perifériára szorult Orbán politikáját.
Egy biztos, Ursula von der Leyen kémény politikus és várható, hogy komoly összecsapás lesz közte és Orbán között. Kérdés, hogy a nagy hal vagy a kis hal eszi e meg a másikat!
H M

Kapcsolódó cikkek

Merkel és Urusula von der Leyen duó nyerte meg az Uniót

O.L.K.T.

Tülekedés, kígyózó sorok Újbudán a harminc forintos krumpliért

O.L.K.T.

Juszt László ismét megmondja

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!