Orbán Trump találkozó?

A Direkt36 értesülése szerint előrehaladott tárgyalások folynak egy Fehér házi látogatásnak Orbán részéről. Nem kevesebbről van szó, mint arról, hogy ez a magyar diplomácia és az Orbán kormány egyik kiemelkedő sikere lehetne. A megbízható források szerint ez a találkozó már május 13 -án létrejöhet. A hivatalos megerősítése egyik kormányzat részéről sem történt még meg. Természetére egy ilyen washingtoni nem jár ingyen. A magyar kormány kilátásba helyezte, hogy mégtöbb amerikai fegyvereket várásról többek között F35 -ös vadászgépek is, aminek az amerikai kormányzat rendkívül örül. A találkozó létrejöttében az egyre jobb izraeli kapcsolat is segít Orbánnak, hiszen a nemrég újra megválasztott Netanjahu szoros kapcsolatban áll a Fehér házzal. De Orbán nemcsak jóra számíthat. Valószínű kérdéseket fog kapni  az orosz fegyverkereskedők kiadatásának ügyéről, a védelmi együttműködési megállapodással kapcsolatos huzavonáról , vagy a Budapestre költöző, orosz dominanciájú Nemzetközi Beruházási Bank témájáról.

Bővebben a Direkt36 -on olvashat a témáról

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kéri László: Nem lehetetlen az ellenzéki egység a rendszerváltás érdekében

Rubóczki Tamás

Ismét a Matolcsy bagázs!

O.L.K.T.

A Fidesz közeli volt fogathajtó Lázár Vilmos is kapott egy 2,2 milliárdot termálvizes lórehabilitációs központ és lovasakadémia építésére!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!