Orbán szerint a keresztény szabadság lényege

0

Orbán szerint a keresztény szabadság lényege, hogy az az egyéni teljesítmény érdemel elismerést, amely a közösség javát is szolgálja.
Végre megértettem, hogy azt a rettenetes rablást amit ezek elkövetnek, azért nem üldözi, bünteti a magyar állam, mert annak legmélyén a keresztényi szabadság megnyilvánulása van. Hiszen ha mint gondolják és mondják, ők maguk a magyar nemzet, akkor ha ők gyarapodnak, azzal a nemzet is gyarapodik.
A keresztényi szabadság ezzel a magukat a hazával azonosító tolvajok hitének fundamentuma.
A nagyobb lopás nagyobb szabadság. A tolvajok meg egyre keresztényibbek. Ha többet lopsz, jobb keresztény vagy. Meggyónni náluk mostantól azt kell, ha nem vagy gazember, ha nem hazudsz, ha nem tekinted magad többnek embertársaidnál.
Téved tehát, aki egyszerűen zagyvaságnak gondolja az orbáni mondatokat. Nem az. Ez kérem a gazemberek hitének megteremtése, az a remény, hogy bűnük nem csak hogy nem talál majd büntetésre, de az egyenesen a kívánt üdvözülés előfeltétele.

Gyurcsány Ferenc

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!