Orbán: Szankciókat fogunk bevezetni azokkal szemben, akik a facebookon szidnak engem…vagy a ribi anyámat.

0

Napokkal ezelőtt politikai hozzátartozástól függetlenül, mi is beszámoltunk arról az index.hu nyomán közzétett cikkről, ahol Orbán Viktor kifejtette, hogy mennyire káros, ahogy az ellenzéki pártok által finanszírozott “kormányellenes propaganda” oldalak lejáratják a Fidesz kormányt és megvezetik a szavazókat és a magyar embereket.

Orbán Viktor többek között kifejtette azt is, hogy tiltani kellene a facebook-on való politizálást, mert az csak megvezeti az embereket és hamis képet festenek a kormányról, illetve a politikusokról. Kilátásba helyezte, hogy szerinte szankcionálni kellene azokat, akik ilyen “megtévesztő” információkat közölnek róluk és azokat is, akik bármilyen formában gyűlöletkeltő tartalmakat osztanak meg róla.
Hozzátette, ha rajta múlna már most azonnal szankcionálná ezeket, például a facebookról való eltávolítással vagy pénzbírsággal – nyilatkozott a kormányfő.

– Önök mit gondolnak Orbán Viktor kijelentéséről? Valóban ez lenne ebben az esetben a “jó” megoldás? És a szólásszabadság mint olyan, hol marad?! ú

Forrás: Fem3cafe