Orbán:” sokszor szégyellem, hogy olyan ország miniszterelnöke vagyok, ahol az emberek..

Az Indexben jelentek meg szavai: “Évek óta harcolok a magyar nép érdekeiért. Úgy gondolom minden döntésem országunk fellendítéséért történik. Végtelenül elkeserít, hogy vannak még emberek, akik hisznek az ellenzék hazugságainak. Eddig úgy éreztem bíznak bennünk, hisz 70%-os győzelmet arattunk. Butítják az embereket a médiákban és sajnos vakon hisznek nekik. Mikor olvasom a megnyilvánulásaikat, bizony elgondolkodom érdemes-e harcolnom a magyar népért.

Már a magyar embereken nevet a fél világ, hisz mindenki tudja, hogy nincs a Földön irigyebb, tájékozatlanabb ember, mint a magyar.

Nem titok, hogy 2030-ig szeretnék miniszterelnök lenni, de sokszor elgondolkodom érdemes-e ilyen hálátlan emberekért küzdenem. Minden vágyam, hogy belássák egyedül én vagyok képes arra, hogy Magyarország Európa vezető országává váljon.

Az én nevem már bekerült a magyar történelembe, és bízom abban, hogy tudok még annyit tenni az országért, hogy végleg kitörölhetetlen legyen! Elvárom az emberektől, hogy támogassanak engem ebben!” Önnek mi a véleménye Orbán Viktor szavairól? Valóban ennyire jól végzi a dolgát, mint ahogy nyilatkozta.

Kapcsolódó cikkek

Döntött a Kúria: Súlyosan átverte a szavazóit a Fidesz!

O.L.K.T.

Százával távoznak a rendőrök a testülettől

O.L.K.T.

Választás lesz. 1000 katonát és polgárőröket vezényelnek a határhoz, hogy megállítsák a migránsáradatot, ami nincs.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!