Orbán:” sokszor szégyellem, hogy olyan ország miniszterelnöke vagyok, ahol az emberek..

Az Indexben jelentek meg szavai: “Évek óta harcolok a magyar nép érdekeiért. Úgy gondolom minden döntésem országunk fellendítéséért történik. Végtelenül elkeserít, hogy vannak még emberek, akik hisznek az ellenzék hazugságainak. Eddig úgy éreztem bíznak bennünk, hisz 70%-os győzelmet arattunk. Butítják az embereket a médiákban és sajnos vakon hisznek nekik. Mikor olvasom a megnyilvánulásaikat, bizony elgondolkodom érdemes-e harcolnom a magyar népért.

Már a magyar embereken nevet a fél világ, hisz mindenki tudja, hogy nincs a Földön irigyebb, tájékozatlanabb ember, mint a magyar.

Nem titok, hogy 2030-ig szeretnék miniszterelnök lenni, de sokszor elgondolkodom érdemes-e ilyen hálátlan emberekért küzdenem. Minden vágyam, hogy belássák egyedül én vagyok képes arra, hogy Magyarország Európa vezető országává váljon.

Az én nevem már bekerült a magyar történelembe, és bízom abban, hogy tudok még annyit tenni az országért, hogy végleg kitörölhetetlen legyen! Elvárom az emberektől, hogy támogassanak engem ebben!” Önnek mi a véleménye Orbán Viktor szavairól? Valóban ennyire jól végzi a dolgát, mint ahogy nyilatkozta.

Kapcsolódó cikkek

60 forinttal gyengült a valuta Orbán kormányzása alatt. Gyenge Forint, gyenge állam.

O.L.K.T.

Ehhez aztán óriási pofa kell! Ti szégyentelen banda!

Rubóczki Tamás

Tovább dagad a Quaestor botrány!

Rubóczki Tamás