Orbán rögtön elkezdett hazudni Salzburgban az EU csúcson! (+Videó)

Salzburgba érkezett szerda este a magyar miniszterelnök is, hogy részt vegyek az uniós állam- és kormányfők informális csúcsán. Ebből az alkalomból a saját Facebook-oldalán üzent, méghozzá így:

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni // Hungary’s borders must be protected by Hungarians!

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni // Hungary’s borders must be protected by Hungarians!

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, 19 September 2018

Orbán Viktor miniszterelnök nem először áll elő hazugsággal az elmúlt hetekben, hogy befolyásolja a magyar közvéleményt. A Sargentini-jelentés múlt heti elfogadása után a kormányfő még inkább rákapcsolt, most már a tények halvány nyomát sem fedezni fel az állításaiban.

Valójában ugyanis – mint megírtuk – senki sem akarja elvenni Magyarországtól a határőrizet jogát. A korábban éppen Orbán Viktor által követelt közös uniós határőrizetről szóló javaslatcsomag – amely jelenleg még mindig csak európai bizottsági javaslat formájában létezik –, egyértelműen kimondja, hogy minden nemzetállam szuverén joga a határvédelem. Az Unió a tagállamok kérelmére, válsághelyzetben segítene védeni a határokat és lebonyolítani a határőrizeti feladatokat, a nemzeti szabályok szerint, az állami hatóságok felügyelete és irányítása alatt.

 

 

olkt.hu/168ora.hu


Kapcsolódó cikkek

Alakul Orbán szuperbankja!

H Miklós

Tarlós úgy eltapsolt 12 milliárdot mint annak a rendje

O.L.K.T.

Ekkora pofátlanságot ritkán lát az ember, engem teljesen ledöbbentett!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!