Orbán Ráhel megdobta barátnőjét egymilliárddal.

0

Egymilliárd forintot kapott „a magyar divat- és designipar átfogó megújításához és fejlesztéséhez szükséges feladatok megvalósítása érdekében” a kormánytól a  Magyar Divat & Design Ügynökség – szúrta ki a Magyar Közlönyben a hvg.hu.

Ezt a céget Bata-Jakab Zsófia, Orbán Ráhel barátnője vezeti.

A Magyar Turisztikai Ügynökség közeli cég a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodán keresztül kapja a pénzt. Rogán miniszter felesége, Rogán Cecília Orbán lányához hasonlóan részt vett tavaly azon az exkluzív díszvacsorán, ahol a résztvevők szerint demonstrálta Orbán Ráhel, hogy a divatvilágban mostantól ő is fontos tényező.

Orbán Ráhelnek a divat lehet az, ami Orbán Viktornak a foci

A kormányfő lányának jelentős a befolyása: már eddig is annyi pénz ment el a magyar high fashionre, amennyit soha nem termelnek majd ki a cégek.

Forrás 24.hu https://24.hu/belfold/2019/03/08/orban-rahel-bata-jakab-zsofia-divat-kormany-tamogatas/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!