Orbán Ráhel: Alig várom, hogy kisfiút szüljek aki átveszi apám helyét a politikában!

0

Hosszú ideje már, hogy nem hallatott magáról Orbán Ráhel, aki mostanában visszavonulva a politikától és a tanítástól egészséges kis leány gyermekeit neveli.

Azonban a tegnapi nap megtörte a csendet és a Magyar narancsnak adott interjújában ismét sikerült olyat nyilatkoznia, ami rengeteg magyar embernél verheti ki a biztosítékot. Szavait változtatás nélkül idézzük tőle:

– “Köszönöm kérdésüket, jómagam és a gyerkőcök is nagyon jól vannak. Próbálom kiélvezni a GYES előnyeit, kifejezetten öröm itthon lenni, a munkától kicsit elvonulva és csak a gyerekneveléssel foglalkozni.
A kérdésükre válaszolva nem, jelenleg nem tervezünk újabb gyereket, azonban később lehet szó egy harmadik csemetéről, aki remélhetőleg fiú lesz és olyan tehetséges politikust nevelhetünk belőle mint a nagyapja, ez egy régóta dédelgetett álmom.”

– nyilatkozta Orbán Ráhel.


fem3.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!