Orbán: Orosz hitelből megépítjük a magyarok bárkáját.

0

Sajnos rossz hírrel szolgált a MTI. Erdélyben és Ukrajnában rendkívüli mennyiségű hó esett le. Ez tragédia lenne Magyarország számára , hiszen a tavaszi árvízre igen nagy az esély. Ha a Kárpátokból hirtelen lezúduló csapadék elöntené a Kárpát-medencét, feltétlenül kell a ” MAGYAROK BÁRKÁJA”

“Ugyan a tendert még ki sem írtuk, de máris megvan a győztes Mészáros Lőrinc személyében, hiszen ilyen nagy beruházást a magyarok nem bízhatnak mondjuk egy Simicskára… És mint tudjuk Lőrinc okosabb mint
Mark Zuckerberg és ide tényleg nagy szakértelem szükségeltetik.”

A nyár folyamán további heves esőzések várhatók, mi pedig tudomásul vesszük, hogy az EU és Soros György így üzen nekünk” – nyilatkozta tegnap Orbán Viktor, hangsúlyozva: „A kormány két és félmilliárd forintot különített el az oroszoktól felvett hitel költségvetésből egy olyan stadion alakú bárkára, amelybe heves esőzések esetén a teljes magyar lakosság befér, és az özönvizet egészséges szurkolással, köredzésekkel, sporttársi hangulatban vészelhetjük át.

A miniszterelnök arra nem tért ki, hogy a bárkába a bevándorlók is beférnek-e, hanem csupán egy félmondattal utalt arra, hogy „ha magyarországra jössz, tanulj meg úszni”.

Forrás és ötlet: hircsarda.hu