Orbán olyan egészségügyet csinált mint amilyen focit

0

Orbán számára a legfontosabb ügy: a foci. Az elmúlt években több százmilliárd forintot költött el a kedvenc sportágára – kórházak és iskolák helyett. Mint egy megszállott szórja a pénzt, a mi pénzünket. Kimegy a meccsekre, ott ül a VIP-páholyban, magánrepülőn utazik a külföldi összecsapásokra: teljesen egyértelmű, hogy a világ összes dolga közül egyedül a labdarúgás érdekli igazán.

Orbánról tudható, hogy nem csak nézőként vesz részt a bajnokság küzdelmeiben. Beleszól az egyes csapatok tulajdonlásába, meghatározza mennyi közpénz jut a kluboknak, lényegében az egész N(ER)B1-et ő irányítja.

Orbán kedvenc csapata a Vidi (Mol Fehérvár FC). Ez a klub új stadiont kapott az elmúlt években és felfoghatatlan mennyiségű közpénzt. A játékosok több millió forintot keresnek havonta. Ehhez képest a svájci másodosztályban (!) szereplő liechtensteini Vaduz pár napja kiverte őket az Európa Ligából.

Írta: Hunor Magyar . Bővebben és a forrás itt:https://www.flamingok.hu/blog/orb%C3%A1n-olyan-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyet-csin%C3%A1lt-mint-amilyen-focit?fbclid=IwAR2qbdOu1KCPC4jI-l8HPJNkL9c-w2JCftg-Kqs6nKs8BIWfYUp1wy1T_CY

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!