Orbán: nem szorulunk senki pénzére, de felvesszük az orosz hitelt

A valóság az, hogy nőtt az államadósság, a forint gyengébb, mint az MSZP-SZDSZ-kormányok idején.

Gyorsan bukott le Orbán újabb hazugsága. Most éppen azzal kábította a magyarokat, hogy olyan erős a gazdaság, hogy már nem szorulunk senki pénzére. Nehezen hihető, hogy ne emlékezne arra, hogy most hívták le Paks 2-ért az orosz hitel első részletét, eladósítva ezzel minden magyart 300 ezer forinttal.

Az az ordas hazugság is pont annyira igaz, hogy nem kell nekünk a külföld pénze, amint amikor Orbán korábban azt mondta, nem akar állampolgárságot se, nemhogy szavazati jogot a határon túli magyaroknak. A magyar gazdaság az Európai Unió pénze nélkül csődben lenne. Orbán idején egyetlen nagy befektető nem jött az országba. Az utolsót még a Gyurcsány-kormány hozta, az volt a kecskeméti Mercedes.

A valóság az, hogy nőtt az államadósság, a forint gyengébb, mint az MSZP-SZDSZ-kormányok idején. Drágább a benzin, a magyarok a világ legmagasabb áfáját fizetik. Azt lassan megszokjuk, hogy a szlovákok vernek minket, de most már a románok is. A klientúra, a hatalmi pozíciók elfoglalása, a mi 80 milliárdos adóbefizetéseinkből fenntartott, közmédiának hazudott Fidesz-híradók, a fideszes politikusok ellen kezdeményezett büntetőügyek ki nem vizsgálása tartja hatalomban ezt a bagázst.

Elment közel hatszázezer ember. Különbséget tesznek nekik kedves magyarok, és a miattuk elmenekülő magyarok között. Nincs már iparos, orvos, ápoló az országban, több, mint három millióan tartoznak a szegények közé.

És most azt állítja Orbán, hogy nem kell a külföld pénze, miközben ezekből tartja fenn a fideszes céghálót. Az orosz hitel viszont tényleg nem kell. Kár, hogy felvette, 30 évre eladósítva minden magyart Putyinnak. Orbán atomra költ a róla túl sokat tudó oroszoknak, miközben a világ szél- és napenergiát használ.

Sokba van nekünk Orbán. Egyre többe.

http://europakavezo.blog.hu/2017/11/12/orban_azt_mondta_nem_szorulunk_se…

Kapcsolódó cikkek

A piaci árak az égben.

O.L.K.T.

TÖBB EZREN MENEKÜLNEK A TÖRÖK AGRESSZIÓ ELŐL!

O.L.K.T.

A nemzetközi helyzet fokozódik! VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!