Orbán nem állami pénzen repül. Garancsi fizeti. Aki állami pénzből gazdagodik!

Orbán nem állami pénzen repül. Garancsi fizeti, aki viszont állami pénzen gazdagodik.

Orban Viktor a MOL-Vidi  minden mérkőzésére el szokott menni.

Az utazások során a focicsapat tulajdonosának vendége, és ugyanolyan módon utazik, mint a MOL-Vidi FC többi vendége. Ez eddig is így volt, és ezután is így történik majd. Mindez a magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerül.

közölte a Népszavával Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az Átlátszó szerint ugyanazzal az osztrák lajstromszámú magánrepülővel utazott a nyáron több alkalommal is Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc lánya, Beatrix, illetve az ismert üzletember, Végh Gábor. Az OE-LEM lajstromszámű magánrepülő 17 milliárd forintba kerül. Igaz, hogy az osztrák nyilvántartásban szerepel, mégis a budapesti repülőtéren áll.

Mint lapunk is beszámolt róla, a Mészáros társaságához köthető géppel utazott júliusban Orbán Viktor Bulgáriába, ott a MOL Vidi a Ludogorec ellen játszott BL-meccset.

 

Forrás https://zoom.hu/hir/2018/09/24/reagaltak-orban-utazasaira-garancsi-utaztatja-egy-maganrepulon-a-miniszterelnokot/

 Kapcsolódó cikkek

Ön szerint melyik a legerősebb ellenzéki párt?

H Miklós

Pezsgőt bontott Orbán, videó

O.L.K.T.

Göncz Árpád négy éve hunyt el

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!