Orbán most Japánban hazudozik és hitelekről karattyol

“A magyar-japán kapcsolatok különlegesek, van lelki tartalmuk is,” jelentette ki Orbán Viktor miután a japán kormányfővel tárgyalt pénteken Tokióban.

A közös sajtótájékoztatón a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy míg 1990-ben a világ bizalmatlanul tekintett a magyar rendszerváltás sikerére, volt egy ország, amiben “egy percnyi bizalmatlanság sem voltam.”

Japán nem kérte vissza azonnal a hiteleit, fejlesztéseket hozott Magyarországra és segített, hogy az ország ezt a nehéz időszakot túl tudja élni, tette hozzá. Orbán szerint

“a magyarok erre emlékeznek és hálásak ezért.”

Kifejtette, hogy

“tisztelői vagyunk a japán kultúrának és civilizációnak”, mert “a magyar ember fejében és lelkében minden különösen értékes, ami egyedi.”

Abe Sindzót viszont figyelmeztette:

“van egy terület, amelyen éles versenyben áll Japán és Magyarország, és bár ez egy békés verseny, fontos, hogy nekünk van előnyünk. Ez az olimpiai aranyak begyűjtésének versenye.”
Orbán sok sikert kívánt a tokiói olimpiához, ahol “annyi aranyérmet szeretnénk ott gyűjteni, hogy Japán ne érjen utol bennünket ebben a versenyben.”

– mondta Orbán.

Kapcsolódó cikkek

Nem baj Marikám, kifizetjük a Tiborcz Pista helyett, mert mégiscsak ő az Orbán Viktor veje!

Rubóczki Tamás

Beszarás! Így mulat egy NERisztokrata

O.L.K.T.

Rendkívüli: Előállította a Rendőrség a Fidesz szélsőjobboldali ultráját Bede Zsoltot!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!