Orbán mindent tönkre vág: Erősödni fog a mélyszegénység!

0
Rohadó oktatás mellett csak külföldre, vagy a gyártósornak születnek majd gyerekek – reagált a miniszterelnök Várkert Bazárban bejelentett hétpontos családtámogatási akciótervére Kunetz Zsombor, szakorvos.

Kunetz kiemelte, hogy az Orbán által említett intézkedéseket a mélyszegénységben élők tekintik majd kiútnak, így születnek majd ugyan gyermekek, csak éppen kitörni nem tudnak majd az oktatás brutális hiányosságai miatt.
Ez pedig szerinte az egészségügyet még az eddiginél is mélyebbre taszítja majd:

Aki tud az menekülni fog továbbra is az országból azért, hogy a gyermekeinek megfelelő oktatást és egészségügyi ellátást biztosítson

– vázolt fel nem túl biztató jövőképet a szakorvos.

Sajnos ott tartunk, hogy az ország jelenlegi állapotában egy Facebook-bejegyzés pár sora elegendő ahhoz, hogy lerántsa a leplet a miniszterelnök „zseniális” tervéről. Persze valószínűleg Orbán pontosan tisztában van azzal, hogy képtelen megoldani a valódi problémákat (ennél is rosszabb, hogy mindez nem is áll érdekében), ezek a látszatintézkedések viszont arra elegendőek, hogy a propagandával mozgatott rétegek felé ennek az ellenkezőjét kommunikálja. Azt se felejtsük el, hogy az erős és büszke Orbán-kormány legkomolyabb szavazóbázisát éppen a mélyszegénységben élők adják. Ha erről az oldalról közelítjük meg a dolgot, valahol mégiscsak zseniális ez a terv…

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!