Orbán mentálisan beteg!

Nem csitulnak a kedélyek az után, hogy Orbán Viktor tegnapi „ünnepi” beszédében nyíltan fenyegetőzött.

„A választás után természetesen elégtételt fogunk venni. Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is” – így hangzott a miniszterelnök azóta már elhíresült mondata. Az ellenzéki pártok igyekeznek napirenden tartani az ügyet, hiszen ma újra hangosan bírálták a kormányfő „előrejelzését”,

mire lehet számítani, ha április 8-án ismét nyer a Fidesz.

„Orbán Viktor mentálisan beteg”

– fogalmazott a Jobbik szóvivője a mno.hu-nak. Mirkóczki Ádám szerint a kormányfő egy hatalmát féltő, a politikai őrület határát súroló ember, aki mindenkin bosszút akar állni, aki nem fideszes.

„Ez Orbán Viktor programja, a bosszú”

– összegezte a szóvivő. Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje is úgy vélte, hogy a miniszterelnök egy újabb határt lépett át. Lényegében politikai és jogi szankcióval fenyegette meg a változást akaró embereket, ez pedig olyan politika, amelyet diktátorok szoktak képviselni. Az Együttet vezető Szigetvári Viktor szerint a miniszterelnök ezzel polgárháborút hirdetett, ami egy teljesen téves út hazánk számára. Súlyosan méltatlan még ehhez az illiberális rezsimhez is, hogy Orbán Viktor minden politikai ellenfelét és azok minden támogatóját a nemzet ellenségének bélyegezte, és fenyegeti őket. Pedig a köztársasági elnök hallgatását bírálta. Szigetvári aggályosnak tartja, hogy miközben Áder Jánosnak a nemzet egységét kellene megjelenítenie nem szólal meg akkor, amikor a kormányfő a haza ellenségének bélyegzi a kritikusait. Azt valamennyi ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor elégtételről szóló fenyegetése nem kizárólag őket és pártjaikat érinti. Szerintük mindenkit, aki nem a kormányt támogatja, beleértve a sajtó képviselőit csakúgy, mint például a civil szervezeteket.

 

olkt.hu/mno.hu

Kapcsolódó cikkek

Nagy Feró: “Nyakon vágom azt aki rosszat állít a magyar egészségügyről és a kormányról!”

O.L.K.T.

Lovász Péter: Kurtizánok és selyemfiúk, vagy az ország szolgálói?

O.L.K.T.

Lebukott a Fidesz: Mégiscsak lesznek különbíróságok!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!