Orbán megszólalt a Borkai-ügy miatt

Orbán Viktor szavazott, majd utána válaszolt a Borkai Zsoltot érintő kérdésekre.

Politikailag kulcsfontosságú, a mindennapjaink szempontjából talán a parlamenti választásnál is fontosabb – október 13-án polgármestereket, helyi képviselőket választ Magyarország. Kövesse a hvg.hu-val a kampány eseményeit, idézzen fel régi ígéreteket és vesse össze az újakkal, figyelje velünk a legizgalmasabb csatákat – beleértve Budapest ellenzéki ostromát és a hatalom védekezését.

A Borkai-botrány kirobbanása óta most először lehetett nyilvánosan elkapni Orbán Viktor miniszterelnököt, miután leszavazott a XII. kerületi iskolában. A miniszterelnöktől a hvg.hu azt kérdezte, kit támogat Győrben, mire annyit mondott:

én a győrieket támogatom, itt pedig Tarlós Istvánt és Pokorni Zoltánt.

Azt is megkérdezték, mi a véleménye az ügyről, mire azt mondta,

a győriek majd elmondják a véleményüket, ő pedig majd hétfőn. Ez a helyes sorrend.

A Borkai-botrány múlt héten robbant ki, mikor a politikusról megjelentek olyan felvételek, melyen egy luxusyachton szexuális aktus közben látható. A blog, amely nyilvánosságra hozta a felvételeket, korrupcióval is megvádolta. Borkai Zsolt ellen szombaton tüntettek Győrben, Tarlós István csütörtöktől a lemondását követelte, egy ideig a Magyar Nemzeten is látható volt egy ilyen vélemény.

Kapcsolódó cikkek

POFÁTLANSÁG!

O.L.K.T.

Rendkívüli hír: Itt az újabb Figyelő lista!

Rubóczki Tamás

Azoknak akik még mindig nem tudnak leállni a közös listáról

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!