Orbán mégiscsak pávatáncolt Pharaonnal!

0

Ghaith Pharaon /1940/ SzaúdArábiai üzletember aki Orbán Viktor egyik cimborája volt a rengeteg bűnöző közül. Pharaont 25 éve körözte az Interpool. Az Egyesült Államok pénzmosással, csalással, okirathamísítással, korrupcióval és terrorszervezetek finanszírozásával gyanusította Pharaont. Pharaonnak évtizedekig az volt a munkája, hogy magas beosztású politikai vezetők bizalmába férkőzzön. 2014-ben Magyarországra érkezett, és 2 év alatt a Fidesz vezetők bizalmába férkőzött.

  1. Október 1-én és 24-én igényelt vizumot Magyarországon az Orbán kormány alatt.

Zaid Naffa Jordánia tiszteletbeli konzulja Magyarországon tartott vacsoráján 2014. November 9-én találkozott Orbán Pharaonnal. Zaid Naffa 2017. Októberben megbukott a nemzetbiztonsági átvilágitáson. De előtte Pharaon megvásárolta a seregélyesi Zichy – Hadik kastélyt, a hőgyészi Apponyi kastélyt Tiborcz Istvántól, Orbán Viktor vejétől.

  1. Szeptemberben megvásárolta a József nádor téri Postabank székházat.
  2. Októberben megvásárolta az Orbán Viktor házával szemben levő Czinege u. 4 és 6.sz. alatti kútvölgyi luxusvillát.

Pharaon folyamatosan üzletelt a MOL-lal és egyik cégével közös élelmiszert forgalmazó vállalkozása is volt a Külügyminisztérium Magyar Nemzeti Kereskedőházával. 5 fideszes miniszter érintett a szaúdi üzletember tevékenységének segitségével. Rogán Antal propagandaminiszter a Letelepedési kötvények rendszerének bevezetésével. Szijjártó Péter külügyminiszter a Nemzeti Kereskedőházzal. Lázár János kancelláriaminiszter vezetője, azt állitotta, nem is hallott az üzletemberről. Pintér Sándor belügyminiszter nem tartóztatta le, és nem is keresték Pharaont. Varga Mihály nemzatgazdaságiminiszter a műemlékekre fordított költségek leírhatóságával segítette a szaúdi bűnözőt. Pharaon 2015-ben találkozott Orbán Viktor svájci követével, Nagy Istvánnal is. Orbán Viktor kérte Pharaon beengedését Magyarországra, és 2016. November 1-ig tartozkodási engedélyt kapott.

  1. Augusztus 4-én Splitben Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester luxusjachtján találkozott ismét Orbán Viktor és Ghaith Pharaon. Orbán ekkor rendkívüli pávatáncot ejthetett el Pharaonnak az ellenzék gyanakodásának csillapítása miatt. A Fidesz-KDNP kormány kezdetben azt állitotta, hogy az FBI által kőrözött Pharaon nem az aki Magyarországon üzletel. Aztán kiderült, hogy mégis az, méghozzá teljes életnagyságban. Több alkalommal járt Magyarországon, és Pintér Sándor szerint ujjlenyomatait azért nem vették le, mert sérültek voltak a barázdái.
  2. Decemberben az ellenzék parlamenti vizsgálóbizottságot és nemzetbiztonsági ülést akart felállitani a Pharaon ügyben, de a Fidesz megakadályozta ezt Németh Szilárd fideszes alelnök és Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár segítségével. Többször kezdeményeztek vizsgálatot a nemzetbiztonsági kockázat miatt, és ez már kellemetlenné vált a kormánynak. Ezért Finkelstein és Habony kitalálta, hogy Pharaon halálhírét keltik.
  3. Januárban az Index irta meg először, hogy egy Twitter poszton olvastak Pharaon haláláról, amelyet egy arab gazdasági lap osztott meg. Az Origo kormányzati forrásai a nap alatt megbizonyosodtak róla, hogy az a Pharaon halt meg, aki a kormánynak nagyon kínos üzletember. Pharaon haláláról a mai napig semmiféle hivatalos jelentés nincs, se nyomozati szervektől sem az Interpool-tól, ami rendkívül gyanús a mai napig. Egyébként ez egy nagyon gyakori név az arab világban. Pharaonnak hivatalos bizonyítások során is több útlevele volt, különböző arab nemzetiségi nevekre, az Interpool állítása szerint feltételezhetően Pharaon ma is él, csak más néven mint pár éve a rettegett pakisztáni vezér is Oszama bin Laden.

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!