Van az a pénz amiért Orbán már nem g*ci!

Orbán már nem g*ci!

Van az a pénz amiért a miniszterelnök nyilvánosan már nem g*ci Simicska Lajos szerint. Az elhíresült ‘G’ nap óta számtalan mendemonda született mindenféle atombomba szerű tényfeltáró bizonyítékokról, de soha egy sem került elő még kísérleti robbantásként sem.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Fidesz egykori pénztárnoka akinek az egész párt létezése köszönhető, rendelkezik bizonyítékokkal amivel Orbán buktatható és ezt nagyon jól tudják a másik oldalon is. Némi riadalom után, azonban a hatalom igencsak rászállt a Simicskára aki az április nyolcadikai választásig egészen jól tartotta magát, bízva egy ellenzéki sikerben. De nem így lett. Újabb Fideszes kétharmad Simicskát ráébresztette, hogy a hatalom pillanatokon belül elsöpri, így azonnal menekülni kezdett a süllyedő hajóról. Lássuk be, sok választása nem maradt. Az orbáni hatalom teljes leszámolással fenyegette meg Simicskát és érdekeltségeit. Így, bár teljesen átlátszóan a régi harcostárs segítségével, Nyerges Zsolttal karöltve felszámolják a teljes Simicska birodalmat és azt átjátszák a Fidesz holdudvarának.

Simicska nemcsak, hogy így tarthatta meg a vagyonát, de így maradhat szabadlábon és életben is.

Hogy ezek után Orbán g*ci e vagy sem Simicska szemszögéből, azt nem tudjuk, csak találgatni tudunk és mindenkire rábízzuk hogy tegyen így, és tálalja ki.Kapcsolódó cikkek

Szijjártó: Franciaország és Macron az új ellenség!

H Miklós

Demokratikus Koalíció: A Fidesz kivéreztette a járványügyi központot! (Videó)

Rubóczki Tamás

Demokratikus Koalíció: Már most tovább tart a tüntetés, mint 2006-ban!

Rubóczki Tamás