Van az a pénz amiért Orbán már nem g*ci!

Orbán már nem g*ci!

Van az a pénz amiért a miniszterelnök nyilvánosan már nem g*ci Simicska Lajos szerint. Az elhíresült ‘G’ nap óta számtalan mendemonda született mindenféle atombomba szerű tényfeltáró bizonyítékokról, de soha egy sem került elő még kísérleti robbantásként sem.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Fidesz egykori pénztárnoka akinek az egész párt létezése köszönhető, rendelkezik bizonyítékokkal amivel Orbán buktatható és ezt nagyon jól tudják a másik oldalon is. Némi riadalom után, azonban a hatalom igencsak rászállt a Simicskára aki az április nyolcadikai választásig egészen jól tartotta magát, bízva egy ellenzéki sikerben. De nem így lett. Újabb Fideszes kétharmad Simicskát ráébresztette, hogy a hatalom pillanatokon belül elsöpri, így azonnal menekülni kezdett a süllyedő hajóról. Lássuk be, sok választása nem maradt. Az orbáni hatalom teljes leszámolással fenyegette meg Simicskát és érdekeltségeit. Így, bár teljesen átlátszóan a régi harcostárs segítségével, Nyerges Zsolttal karöltve felszámolják a teljes Simicska birodalmat és azt átjátszák a Fidesz holdudvarának.

Simicska nemcsak, hogy így tarthatta meg a vagyonát, de így maradhat szabadlábon és életben is.

Hogy ezek után Orbán g*ci e vagy sem Simicska szemszögéből, azt nem tudjuk, csak találgatni tudunk és mindenkire rábízzuk hogy tegyen így, és tálalja ki.Kapcsolódó cikkek

Sebestyén Balázs: “Milyen gané az MTVA…”

Rubóczki Tamás

Orbán kimondta, Weber alkalmatlan

O.L.K.T.

Szabó Tímea: Ez a tetves csőcselék mindenre ráteszi a kezét!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!