Orbán leválthatatlan

0

Orbán Viktor a jelenleg ismert törvények, jogszabályok, választási eljárásokkal leválthatatlan.
Nincs se isten, se ember aki országon belül megtudná ingatni a hatalmát. Soha nem látott mértékű birodalmat épített maga köré, törvényesnek titulált, demokráciának hazudott diktatúra kiépítésével.
A hatalom irányítása alá kerültek a független közigazgatási szervezetek, bíróságok, ügyészség, alkotmány bíróság, a teljes közigazgatás, az energia és bankszektor, a közügyek gyakorlását ellenőrző szervek, a kultúrától a sportig bezárólag, szinte minden és elnézést ha bármit kifelejtettünk volna a sorból.
Igen, Orban belső elmozdítása a nullával egyenlő. Orbánt csakis kívülről lehet elmozdítani a helyéről, de ezek az erők egyenlőre nem olyan határozottak, hogy ezt a lépést országunk védelmében megtegyék.
Bár vannak erre utaló jelek, de a nemzetközi színtéren kialakult válságok miatt, ez a lépés egyenlőre elmarad és így Orbán Viktor tudja játszani a maga kis harcát önmagával.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!