Orbán lengyel bértapsolói verték szét és graffitizték össze a 3-as metrót!

Felháborító és gyalázatos amit a Békemenetre érkező lengyel vandálok műveltek Budapest utcáin, nemutolsó sorban a 3-as metrón. A balramagyar.hu tette közzé, hogy tegnap este lengyel foci huligánok vandálkodtak a 3-as metróban, azt nem tudni, hogy kiengedték-e őket, hogy meg tudják tapsolni Orbán Viktor miniszterelnököt. – számol be az eseményekről a HírHugó. A József Attila Lakótelep- Mi itt lakunk Facebook oldalon tett fel egy helyben jól ismert fiatal ember pár képet arról, hogy lengyel foci huligánok próbálták megrongálni a metrót. De lebuktak. Ahogy írja, amikor a telepi két jó barát visszatartja a jómadarat az igazán felemelő érzés!!! /tegnapi graffitis akik valójában lengyel futball hooliganok/ A bal oldalamon a magas embert, mindenki ismeri szerintem!!!
A mi Lalink!

Békemenetre érkező lengyel focihuligános a 3-as metrón./Kép. József Attila lakótelep – Én is itt lakom! csoport (Facebook)

Nagy számban érkeztek lengyel jobboldali szimpatizánsok a Fideszhez közeli békemenetre, a vandálkodó fiatalemberek is vélhetőleg Orbán Viktor miniszterelnököt érkeztek megtapsolni, az sajnos nem derült ki, hogy kiengedték-e már őket s részt tudtak e venni a békemeneten, vagy még rongálás miatt rendőrségi fogdán csücsülnek.

 

olkt.hu/balramagyar.hu

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli hír: A Fidesz szerint akár tömeges gázolásos merényletek jöhetnek!

Rubóczki Tamás

5 vérlázító Orbán mondat a többezerből

O.L.K.T.

Dobrev Klára levelet írt a Fidesz összes női képviselőjének

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!