Orbán lánya is katonai kormánygéppel repked nyaralni!

Orbán lánya is a katonai kormánygéppel repked nyaralni!

Ezért titkolják, kik használják a “nem kormánygépeket”. A miniszterelnök lánya hogy kaphatott engedélyt kiképző repülés (amikor sem védett személy, sem értelemszerűen családtagja sem szállítható) keretében történő utazásra az Airbussal? Dr. Maróth Gáspár kinek az engedélyével utazhatott üzleti ügyben az Airbussal, magas egy főre jutó fajlagos költséggel?
1. Az urizálás magasfoka, míg a katonai váltáshoz bérelni kellett gépet, ahogy ezt kénytelen volt bevallani a HM, a miniszterelnököt és családját bármikor kiszolgálja, úgy kezelik az állami eszközöket mintha a magántulajdonuk lenne!
2. A Honvédséget is családok, barátok és üzlettársak kiszolgálásának terepévé tették miközben a katonai képességek leépülnek.
3. Mégis mit szólnak ahhoz a biztonsági szervek, hogy védett személy családtagját kiképző repülés keretében utaztatják teljesen törvénytelenül, ami ahhoz hasonlítható, mint amikor egy autón kint van hogy “tanulóvezető” ? Haladéktalan választ várok a minisztériumoktól, hogy történhetett ez?

Forrás Demeter Márta facebook

https://www.facebook.com/1372750529476614/posts/2031581533593507/Kapcsolódó cikkek

Tényleg? Komolyan mondja? Tényleg ennyire hülyének néznek bennünket? Meddig tűritek még ezt?

Rubóczki Tamás

Döbbenetes a Tv2, vagyis a fidesz.hu híradása

O.L.K.T.

Dunai Mónika: Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány és Gyurcsány…

O.L.K.T.