Orbán Indonéziában: “Szultánként fogadták!”

0

Megérkezett az indonéziai Yogyakartába Orbán Viktor miniszterelnök, a repülőtéren X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója fogadta, akivel kétoldalú tárgyalást is folytatott – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„Szultáni fogadtatás”

– írták Orbán Facebook-oldalára a videóhoz, amin látszik, hogy Orbán az érkezése után egy katonának is tisztelgett.

Szultáni fogadtatás // The Sultan’s welcome

Szultáni fogadtatás // The Sultan’s welcome

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 22. Januar 2020

Havasi szerint a megbeszélésen szóba kerültek befektetési lehetőségek, különös tekintettel a vízgazdálkodás területén, és a felek örömmel állapították meg, hogy már több, mint ezer indonéziai diák tanul Magyarországon magyar állami ösztöndíjjal.

Orbán, aki a Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnökeként a CDI vezetőségi ülésére érkezett Indonéziába, már este tárgyalásokat folytat a pártszövetség tagjaival, csütörtökön pedig a CDI bizottsági ülése után átrepül Jakartába, ahol Joko Widodoval, Indonézia elnökével tárgyal – közölte Havasi.

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!