Orbán Indonéziába utazik közpénzből!

0

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Indonéziába látogat a hét közepén, ahol részt vesz a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) tanácskozásán, és megbeszélést folytat Joko Widodo indonéz elnökkel is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

Orbán a jobbközép pártokat tömörítő CDI egyik alelnöke; a szervezet január 23-24-én az indonéziai Yogyakartában tartja vezetőségi ülését. 2018-ban Budapesten rendezték meg a szervezet konferenciáját, a kormányfő akkori beszédében azt mondta,

“a keresztény kultúra érték, ezért meg kell őrizni”.

Antonió López-Istúriz, a CDI főtitkára, néppárti európai parlamenti képviselő ugyanezen a 2018-as konferencián azt mondta, az összes tagszervezet vállszélességgel kiáll Orbán Viktor és a Fidesz mellett a választáson.

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!