Orbán: hidegebb van, mint 10 éve

0

Az Soros és Gyurcsány tönkretette a tavaszt – jelentette be Orbán Viktor éves időjárás-értékelő sajtótájékoztatóján. A Fidesz pártelnöke szerint a kialakult helyzeten csak egy erős kormány tud változtatni, vagyis a NER.

„Kedves Barátaim, hidegebb van, mint 10 éve” – kezdte szokásos időjárás-értékelését Orbán Viktor. A pártelnök szerint ha ma körbenézünk Magyarországon, mindenütt csak hideget és ködöt találunk.

„Az MSZP-SZDSZ  idejében, tisztelt hölgyeim és uraim, februárban már 15 fok körül volt a nappali átlaghőmérséklet és megnyitottak a strandok is… Így áll bosszút Fletó… Most meg köd van, meg savanyú hideg” – rótta fel Orbán az MSZP-kormányok hibáit. Ez egyértelmű kibaszás velünk igazmagyarokkal szemben.

Orbán szerint az MSZP a folyamatos mutyizással tönkretette, elcsalta a februárt…A medve is visszament a barlangjába.. „Az emberek azt kérdezik egymástól szerte az országban: miért van még mindig  hideg február közepén?” – érzékeltette a közhangulatot a Kedves Vezető.

Helyre kell állítani nemzetünk melegségét – vélte Orbán, majd hozzátette: “ha a fidesz maradhat 2022-ben kormányon, tutira elhozza az igazi tavaszt és már januárnan 20 fok lesz…Addig meg sajnos ki kell böjtölnünk Soros és Gyurcsány hűvös leheletét.

OLKT megjegyzés:

( Megjegyzés: A cikk lényege persze nem a hideg, hiszen február van…a leghidegebb hónap…hanem az, hogy mindenért Soros és a Fletó a felelősök ami nem nihili ebben az országban…és majd a mi Viktorunk megoldja) A hír nem valódi hír: Álhír 🙂 De a lényege igaz.