Orbán hazudott a Jobbik szerint

Orbán hazudott, meg kell állítani ezt üzeni a Jobbik.

„Magyarországnak nem keleti vendégmunkásokra, hanem nyugati bérekre van szüksége”
– jelentette ki csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Lukács László, a Jobbik frakcióigazgatója és EP-képviselőjelöltje.

A jobbikos képviselő szerint, a magyar bérek kiegyenlítése helyett „Orbán Viktor egy betelepítésbe fogott”.

„A recept az, hogy belső Ukrajnából, Mongóliából és Vietnámból migránsmunkásokat költöztetnek be az elnéptelenedő magyar településekre”
– mutatott rá Lukács László. Hozzátette, ahelyett, hogy a magyar embereket visszaköltöztetnék, visszahívnák vagy megtartanák a kisvárosokban, Orbán Viktor abban érdekelt, hogy migránsmunkásokat telepítsenek le Magyarországon.

A jobbikos politikus hangsúlyozta: jó lenne, ha Orbán Viktor ahhoz tartaná magát, amit megígért a magyaroknak, vagyis, aki Magyarországra jön, az nem veheti el a magyarok munkáját. (Ez korábban a Fidesz egyik plakátszlogenje volt.)

Lukács László ugyanakkor kiemelte: Orbán Viktor hazudott a magyaroknak, hazudott abban, hogy az országot meg fogja védeni a migránsmunkásoktól, és

„valójában az volt a terve, hogy egy modern kori inváziót hozzon az országba.”

Bővebben az Alfahír   oldalán olvasható cikk

Kapcsolódó cikkek

Orbán, hol van a haverod?

H Miklós

Szíjjártó is úgy fosik, hogy ő is TEK-es kisérettel megy a budira!

Rubóczki Tamás

Fasisztákhoz utazott Orbán

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!