ORBAN HÁBORÚRA KÉSZÜL? KI AZ ELLENSÉG?

ORBÁN HÁBORÚRA KÉSZÜL? KI AZ ELLENSÉG?

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország – Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye. Ez a felszerelés több mint EZER MILLIÁRD FORINTBA kerül. Ilyen mértékű haderő fejlesztés Európaban ritkaság számba megy. Hadrendbe állításuk után, Magyarország a régióban vezető katonai hatalmat tölthet be. Ennél nagyobb hadtesttel csak Románia rendelkezik a térségben. Ehhez társul még az Airbus által szállított 15 helikopter és a csapatszállító repülők amit jelenleg Orbán magán útjaira használ.

A tények! A Magyar Honvédség 44 új harckocsi és 24 új önjáró löveg beszerzését jelentette betegnap. Az erről szóló tudósításokból nem derült ki, a Leopard 2 harckocsik közül melyik sorozat modelljeit szerezzük be. A harckocsikat szállító cég közleményében azonban már szerepel: a legmodernebb, legutolsó sorozat modelljei, a Leopard 2 A7+ harckocsik gyarapítják a honvédség fegyverarzenálját. Mindezen túl 12 használt Leopard 2-es (A4-es) harckocsit kiképzési célból szerzünk be a cégtől.

 

Kapcsolódó cikkek

Bede Zsolt elszabadult: Veréssel fenyegeti a tüntetőket a szélsőjobbos fideszes pribék!

Rubóczki Tamás

Semjén te normális vagy?

O.L.K.T.

Kunhalmi Ágnes kiakadt Gyurcsányra

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!