Orbán győzött, és megvan az új brüsszeli ellenség

Mégis csak német jobboldali politikus lehet az Európai Bizottság elnöke, annak ellenére, hogy Manfred Weber, akit senki sem akart igazán, elbukott. Az új jelölt, Ursula von der Leyen, a berlini nagykoalíció szakmailag és pénzügyileg problémás védelmi minisztere, de az Orbán-kormánynak más gondja lesz vele, például az, hogy a demokrácia és a valódi keresztény értékek híve. A V4-országok olyan hatalmas győzelmet arattak, hogy egyetlen közép-kelet-európainak sem jut vezető hely az Európai Unióba.
Orbán olyan boldog, hogy sikerült a terve és nem a csúcsjelöltek győztek, hogy a csapból is ez fog folyni. Viszont cseberből vederbe esett, hiszen olyan vezetőt választottak, aki ténylegesen kiáll a keresztény demokrácia mellett és az nem biztos, hogy a magyar miniszterelnöknek jó lesz.

Kapcsolódó cikkek

Fiala János élő adásban követelte, hogy Karácsony Gergely rendezze felé a tartozását

H Miklós

Ezt nézze! Ilyen harcjárműveket vesz Orbán Erdogan -tól

O.L.K.T.

Gyurcsány: Orbán meghibbant!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!