Orbán Gáspár: missziós körútra indul, Önnél is kopogtathat!

0

Felház: A kezdet vége

– ezzel a címmel küldött közleményt a mozgalom, többek között a 444-nek is. Az aláírók a három alapító, Ember Illés, Orbán Gáspár, Prekopa Donát és a Felház csapata. Az első bekezdés:

„Nagy örömmel és szívünkben hálával tudatjuk, hogy a Felház küldetése a végéhez közeledik és a feladatára kapott idejét betölti. Ezzel jelenlegi működésünket befejezzük, a három alapító közvetlen vezetésével és az önkéntes csapattal végzett központi szervezés véget ér és ilyen keretek között nem szervezünk több Felház alkalmat.”A kissé homályosan megfogalmazott folytatásból viszont az derül ki, hogy egy másfél éves „átmeneti időszak” után belefognak valami újba, mert „ez csak a kezdet volt, a legjobb rész még hátra van”, tehát „a Felház alkalmak befejezése ennek a kezdetnek a vége és egyben a mozgalom következő szakaszának elindulása”.

Orbán Gáspár a tusványosi táborban is beszélt saját hitéről és a Felházról. A YouTube-ra feltöltött videóik alapján ezután „missziós körútra” indultak Erdélyben, amelynek során Jézus csodás gyógyításaihoz hasonlatos tetteket hajottak végre.

https://444.hu/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!