Orbán Európája

0

Hogy milyen is lesz O1G szép, új Európája? Micsoda értelmetlen kérdés. Lesz-e egyáltalán neki ilyesmije? Annyi minden kell még ahhoz, hogy valóra váljanak grandiózus álmai, vágyai. Valamiféle megkérdőjelezhetetlen hatalom, tekintély a nemzetek Európája felett.

Diktátorunknak rengeteget kell még dolgoznia azon, hogy ő, egy személyben korlátozhassa az Európai Unió országainak szuverenitását. Milyen nagyszerű lenne számára, ha leválthatná a német kancellárt, vagy legalább egy megbízható gyámot nevezhetne ki a feje fölé. Az összes autógyár Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülne, Tiborcz István pedig sötétségbe boríthatná Európa nagy részét.

Hogy mi kell mindehhez? Hatalom. A régi vágású, korlátlanabbik’ fajtából. Olyan keményen putyinos, mindenre kiterjedő.

Sikerülhet-e Magyarország miniszterelnökének az Európai Unió demokratikus berendezkedését fasisztává átalakítania? Nevetséges – mondja erre megvetően logika, de ugyanez a logika azt is elképzelhetetlennek tartotta, hogy Mészáros Lőrinc kezébe kerül szinte minden, amit Orbán Viktor megkíván. Lázadozott a józan ész és a logika nevében ez ellen valaki? Igen. Elég sokan, de nulla eredménnyel.

Eddig még mindenki keservesen megfizetett azért, mert nem vette komolyan Orbán féktelen ambícióit, vagy megpróbálta megállítani őt törekvéseiben. A vezér soha nem tűri az ellentmondást. Hány példa kell még ennek felismeréséhez? Elég egy félénken kritikus nyilatkozat és akár még az 1825. november 3-án alapított MTA is mehet a levesbe. Palkovics buldózer valami olyasmit mondott, hogy szó sincs államosításról, a tények azonban azt mutatják, pontosan erről van szó. A NER nem tűr el még a látszólag független intézményeket sem. Aki ez ellen lázadozik, az hazaáruló, istentelen pogány, külföldi ügynök, azaz fogja be a pofáját, vagy hagyja el a helyiséget.

Az Unió képtelen volt megállítani Orbánt. Az orbánizmus úgy terjed Európában, mint a pestis.

A Velencei Bizottság ajánlásait Orbán megvetően félresöpörte, amivel a tekintélyét is nagyban megnövelte. 2019-ben európai választásokat tartanak. Nem az a kérdés, vajon mit ajánl az említett bizottság, hanem az, hogy 2020-ban létezni fog-e még. Ha Orbán számításai bejönnek, akkor nem.

Magyarország már választott. Rendőrállamot akart, amit meg is kapott. Most Európán a sor.

A sok kicsi Chamberlain boldogan lobogtathatja majd a papírjait, de azt már tapasztalhatták, Orbán eddig még egyetlen szerződést, ígéretet sem tartott be, amely számára valami miatt kedvezőtlen volt. Ha a magyar miniszterelnök európai tényezővé növi ki magát, annak súlyos következményei lesznek.

Ha nem, tovább fog munkálkodni egy nemzetiszocialista – ő ezt jelenleg kereszténydemokráciának hívja, ami lényegtelen – Európa kialakításán.

Orbánnal nem érdemes tárgyalni. Őt kizárólag zsarolni, kényszeríteni lehet. Más nem hat rá. Mondjuk úgy, ahogy Farkas Flórián teszi…

Forrás és a teljes cikk:https://nemgogol.blog.hu/2018/06/21/orban_europaja

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!