Orbán és a gránitszilárdságú alaptörvény.

Hetedik alkalommal módosítja Orbán a gránitszilárdságú alaptörvény.

Persze mondhatják sokan, dehogy Orbán, a parlament! De szerintem, a parlament kétharmados többsége az maga Orbán. Nincs kétség afelől, hogy amit ő kitalál, azt ne szavaztassa meg.

Ilyen ismeretek birtokában, Orbán bejelentette, hogy szeptembertől és most jól figyelj, másfél évig tartó alkotmányozás lesz!

Miiivaan?

Igen igen! A gránitszilárdságú alaptörvényt amit most hetedik alkalommal módosít azt szeptembertől a kukába dobja, és egyteljesen új a személyi kultuszt erősítő alkotmányt fog a parlament elé dobni, mint a kutyának a csontot. Nem legyen kétségeink afelől, hogy a csahos ebei ezt nem szavazzák meg!

Már ez a Stop Soros féle alkotmányozás is kiveri a biztosítékot európa szerte, de ami ez után következik, az a magyar demokrácia végét jelenti akár 50 évre is.

A beteg embereket nem szabad bántani, és aki agymosott azt bizony betegnek kiálthatjuk ki. Sajnos sokan vannak. Ez az agymosott réteg aki rá szavazott előbb utóbb észreveszi, hogy nem kellett volna. De az már késő lesz!

Magyaroszág volt, van. És lesz?

Kapcsolódó cikkek

Ön szerint, Márki-Zay Péter alkalmas lehet az ellenzék összefogására és a vezetésére?

H Miklós

Hol itt a ballib túlsúly? 78 százalékos a Fidesz-média fölénye egy friss kutatás szerint

O.L.K.T.

Tizenötre nőtt a gyanúsítottak száma a Simonka György fideszes országgyűlési képviselő tulajdonában álló Magyar Termés TÉSZ Kft.-t érintő büntetőeljárásban

Rubóczki Tamás