Orbán emberei nem magyar érdekeket, hanem a gazdájuk érdekét képviselik az EP-ben.

Magyarország az Unió első fasiszta állama, Orbán pedig az európai szélsőjobboldallal szövetkezve (orosz támogatással), arra tette fel az életét, hogy Európában megdönti a liberális demokratikus jogrendet. Magyarországon ezt már megtette, államellenes bűncselekményt követett el, amikor megdöntötte a demokratikus alkotmányos rendet, és a hatalom kizárólagos birtokosává tette magát. Orbánt ezért a tettéért életfogytiglan járó szabadságvesztéssel kell büntetni, ha egyszer helyreáll a jogállam Magyarországon. Magyarországon is törvénytelen hatalmat birtokol, az európai parlamenti választást is csalással nyerte, az ország népének becsapásával, hazug propagandával, a közmédia és a sajtó többi részének elfoglalásával.

Ezek után a legtermészetesebb reakció, ha az európai demokratikus pártok képviselői, köztük a magyar ellenzéki pártok képviselői, nemet mondanak Orbán embereire, és megakadályozzák, hogy egyetlen fasiszta is bármilyen tisztséget töltsön be az Európai Parlamentben. Erre őket felhatalmazza a Sargentini-jelentés európai parlamenti elfogadása is, amely kimondta, hogy Magyarországon nincs jogállam. Ezek után az lenne a normális, hogy egy ilyen rendszer képviselői automatikusan kizárják a jelölhető és választható tisztségviselők sorából. Az Európai Unió és a liberális demokrácia válsága az, hogy megengedi ezt. A gyengeség és a válság az, hogy a demokratikus jogokat taposó, azokat megszüntetni készülő fasisztáknak demokratikus jogokat adnak, ami egy önfelszámolással ér fel.

Az elvárható minimum az, hogy egy demokrata, legyen az magyar vagy bármely országbeli, nem szavazhat szélsőjobboldali fasisztákra, így Orbán embereire sem. Ez a minimális önvédelem a fasisztákkal szemben. Ez egyébként a nemzeti érdek is, mert Magyarország nemzeti érdeke az, hogy a demokratikus Nyugathoz tartozzon, ne a világ keleti részének diktatúráihoz. Orbán harcban áll a világ demokratikus országaival és vezetőikkel, és kiváló viszonyt ápol kommunista és fasiszta diktatúrákkal, diktátorokkal, őket állítja példaképül. Ez kizárólag az ő családi maffiájának érdeke, de ez nem Magyarország érdeke. Ezért az ellenzéki képviselőktől elvárható minimális nemzeti érzés megköveteli, hogy Orbán fasiszta csőcselékéből, bűnszervezeteiből az Európai Parlamentbe küldött bábjai ellen szavazzanak, és mint a NER jó ismerői, mindenki mást is erre buzdítsanak.

Az európai parlamenti ellenszavazat egy bojkottként is felfogható, és ebben az esetben az lenne a logikus, hogy ha a magyar ellenzék Magyarországon is bojkottálná Orbán fasiszta rendszerét. A megválasztott ellenzéki európai parlamenti képviselők feladata pedig az lenne, hogy módosíttassa azokat a szabályokat, amelyek egy fasiszta diktatúrában is a zsarnok legitimálásához kötik az európai parlamenti választáson való részvételt. Például el kell fogadni egy államcsínnyel létrehozott törvénytelen, illegitim fasiszta alaptörvényt. Európa öt év haladékot kapott, hogy kidolgozza a szélsőjobboldallal szembeni védelmet, kemény szankciókat hozzon a liberális demokráciát tagadó tagállamokkal, nacionalista, fasiszta, burkoltan antiszemita illiberális tolvajbandákkal szemben. Ha ezt nem teszik meg, a történelem tanulsága az, hogy idővel a szélsőjobb, a fasiszták felmorzsolják az ellenállást, a hazug populista propaganda a szabadságot és a demokráciát teszi felelőssé a bajokért, és katasztrófába viszik a világot.

Forrás és bővebben:https://nepszava.us/orban-emberei-nem-magyar-erdeket-kepviselnek-az-europai-parlamentben/

Kapcsolódó cikkek

Halleluja!

O.L.K.T.

Pénzszórás kétkézzel: 2,2 milliárdból építenek jégcsarnokot Szombathelyen is!

Rubóczki Tamás

FRISS: Vádat emeltek a kormánytisztviselők ellen, akik pénzért intéztek magyar állampolgárságot

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!