Orbán, Csányi Sándorék szigetén is nyaralt

Horvát lapok szerint Csányi Sándorék magánszigetén járhatott Orbán Viktor miniszterelnök – írja az Index. Orbánt szombaton egy Brgulje nevű horvát faluban fotózták le, a képeket a Slobodna Dalmacija nevű portál közölte. A lap szerint a miniszterelnök egy vitorlás hajóval érkezett a faluba, amely egy szigeten fekszik, majd egy híres helyi étteremben reggelizett, vásárolt egy vekni kenyeret és papuccsal a kezében sétálgatott mezítláb az utcán, állítólag a vitorlás hajó kapitánya kísérgette.

Orbán Viktor állítólag feltűnhetett nyáron, az imént hivatkozott horvát lap ugyanis augusztus közepén arról írt, Orbán egy fekete helikopterrel ment a Smokvica Vela nevű kibérelhető üdülőszigetre. Hivatalosan ezt senki sem erősítette meg, ám egy másik horvát lap, a Blic megírta, tudomása szerint Smokvica Csányi Sándor OTP elnök tulajdona. Ezt a horvát lapnak nem erősítették meg, az Indexnek viszont az OTP kommunikációs főosztálya elárulta, a sziget a Csányi-birodalomhoz került. Szó szerint idézünk a lapnak küldött válaszból:
-Balansz Alap (ez az OTP ingatlankezelő alapja – a szerk.) horvátországi érdekeltsége, a Zelena nekretnina d.o.o. nyílt tenderen nyerte el a Smokvica Vela nevű horvát sziget hasznosításának jogát a következő harminc évre.

Forrás Hvg

Kapcsolódó cikkek

Ennyire tellett tőlük, méretes zakót kapott a Fradi

O.L.K.T.

Ezt úgyse hiszed el, pedig igaz

O.L.K.T.

Orbánék újra óriásit blöfföltek

O.L.K.T.