ORBÁN BETEG

0

Ritka alkalom, amikor keresgélnem kell a szavakat, de most ez történt. Megnéztem-meghallgattam népünk vezérének a Magyarország Barátai Alapítvány világtalálkozóján előadott ámokfutását és orvosi diploma nélkül is bátran ki merem jelenteni: rohadtul nagy baj van!
,
Ha a környezete tovább falaz, ahelyett, hogy orvoskézre adná, akkor a környezete nagyon egyszerűen szólva hazaárulást követ el.
Azt gondoltam egészen idáig, hogy Orbán szimplán egy sunyi, hataloméhes kis vigéc, aki a szar áruját rásózza a nem túl okos polgárokra. Azt hittem, pontosan tudja mit csinál és mit miért csinál.
Most belátom: ha eddig így is lett volna, mára ez a helyzet megváltozott. Orbán beteg és nem influenzára gondolok.

A saját hatalmába beleőrült, személyi-kultuszába ragadt torz személyisége egészen döbbenetes, kontroll nélküli ámokfutásba váltott. Az volt a benyomásom a videó láttán, hogy ez egyszer már megtörtént. Egy bomlott elméjű politikus 1989. április 12.-én megjelent az MSZMP Központi Bizottságának zárt ülésén és többé nem lehetett titkolni, mennyire nagy a baj.
Most sem lehet tovább titkolni. Ez már nem a szélsőjobb szavazóinak szóló retorika, hanem kőkemény és csupasz elmebaj. A szó orvosi értelmében az. Az autoriter társadalmi berendezkedés dicsőítése a demokráciával szemben – egy zsarnok vágyálma.
Orbán Viktor alkalmatlan emberként, politikusként és miniszterelnökként képviselni ezt az országot. Orbán Viktor nem jelentheti ki egy nemzet nevében, hogy a tekintélyelvű vezetés jobb, mint a szabadság. Nem jelenheti ki azt, hogy egy nagy, közös akarat eredménye az ő országlása.

A miniszterelnök mindenhatónak, mindentudónak képzeli magát. Egy isteni akarat művének, aki a hatalmát egy felsőbb lénytől kapta, akinek jogában áll dönteni emberek, családok sorsa, jövője, jelene, múltja felett. Aki élet és halál ura. Ezt ő már hiszi is, talán mindig is hitte.
Aki ott ült a díszteremben és tapsikolt ennek a förtelemnek, az nem barátja ennek az országnak.
Az a politikus, aki közelről látja a betegség elhatalmasodását az egyszemélyi vezetőn, de semmit nem tesz ellene, az árulója ennek a népnek. Egy őrült magához hasonlókkal szereti körbevenni magát, akkor van biztonságban, akkor tud normálisnak látszani. Gondoljunk csak Matolcsy ámokfutására, a gyerek seggén lévő pöttytől a zongora- és kastélyvásárlási őrületig, a sorozatban írt könyvekig, amelyekben önmaga zsenialitását taglalja.
Gondoljunk Kerényi tökéletesen elborult dolgaira.
Gondoljunk Hegedűs Zsuzsa beteg nézeteire, öncélú, értelmetlen baromságaira. A luxuskutyákkal tömött luxusautóra, ahogy a szegények közé vonul és disznót oszt. Ő a szülőanyja a közmunkának és a Minden Gyermek Lakjon Jól programnak. Ő Orbán közvetlen tanácsadója.
A beteg vezér körül sündörgők hadára is gondoljunk. A trónra éhes Lázárra, aki nem kevéssé terhelt, mint a jelenlegi király. A semmihez sem értő talpnyalókra, a hatalomba befészkelt haszonlesőkre. Ők tartják a paravánt ennek az őrületnek, mert ebből kilépni azt jelentené: lemondanak az előjogaikról, de a vezért lemondatni sem merik, mert buknának vele ők is. Falaznak hát, mert ez az érdekük. Falazni fognak akkor is, ha a bomlott gondolatok oda vezetnek, hogy ki kell lépni az Unióból, csatlakozni kell Oroszországhoz, vagy akár Azerbajdzsánhoz.

Falaznának akkor is, ha Orbán egy nap hadat üzenne egy másik országnak, vagy bevezetné a pallosjogot. Megmagyaráznák, miért is normális a vegytiszta őrület.
Egyetlen mondata volt Orbánnak, amivel egyet tudok érteni: Nem szabad tovább a vudu és a tabuk világába menekülnünk életünk kérdései elől. Nem lehet tovább tabu az ország vezetőjének elmeállapota. Nem leplezhető sokáig a helyzet és nem hiszem, hogy jobb lesz az, ha Lázár veszi át a hatalmat.
Nem szeretnék cseberből vederbe kerülni.
a Magyarország Barátai Alapítvány világtalálkozóján készült

Forrás: Frédi Trombitás  Harcra Magyar

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!