Orbán bejelentkezett Európa vezetésére.

0

Orbán idei tusványosi beszédében egész Európához, és az egész világhoz szólt. Kimondta, hogy eljött az ő ideje, készen áll a kontinens politikai rendszerének átalakítására.

“Mi jövünk, jönnek a ’90-esek!” – mondta a beszéde végén, amikor arról szólt, hogy a 2019-es EP-választás alkalmas lesz arra, hogy leváltsák a mostani “európai elitet”, és helyébe a Fidesz politikájához közel álló emberek vegyék át az irányítást.

Közép-Európa erősödjék, a románok viselkedjenek.

Orbán nem csupán az európai politika irányítására jelentkezett be, hanem Közép-Európát is átszervezné. Összekötné a térség nagyvárosait utakkal és energetikai vezetékekkel, illetve a régióban is fokozott katonai együttműködésre hívott fel. Ebben úgy tűnt, hogy Magyarország lenne a kezdeményező, miközben Trianon közelgő 100. évfordulójára utalva figyelmeztette a románokat, hogy Székelyföld régebbi, mint a román állam. A Nyugatnak meg azt üzente, hogy Székelyföld akkor is lesz, amikor ők már behódolnak a muzulmánoknak.

Ukrajna úgyis az oroszoké lesz.

Orbán az új világpolitikai rendszer egyik alapjaként az oroszokkal való kiegyezést népszerűsítette.

Azt mondta, hogy szerinte az oroszok vissza fogják állítani a befolyásukat Ukrajnában. Arra utalt, hogy ezt el kellene fogadni.
Forrás: Örexem /facebook


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!