Orbán befogadta a haverját hivatalosan is!

Orbán befogadta a haverját, hivatalosan is!

Példátlan eset történt! Orbánnék minden létező általuk hozott jogszabályt és törvényt felrúgva befogadják a jogerősen két év börtönbüntetésre ítélt volt macedón miniszterelnököt! Nem foglalkoznak se bel se külpolitikai véleményekkel hoztak egy olyan döntést ami az egész világon példátlan eset.

Nikola Gruevszki volt macedón Nikola Gruevszki menekültkénti elismerésének jogszabályi feltételei fennállnak – információnk szerint ezt állapította meg a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, a volt macedón miniszterelnök által benyújtott kérelem részletes kivizsgálása után. megkapta a menekültsátust! Nikola Gruevszki menekültkénti elismerésének jogszabályi feltételei fennállnak – állapította meg a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, a volt macedón miniszterelnök által benyújtott kérelem részletes kivizsgálása után.

 

Kapcsolódó cikkek

Toroczkai Légiója és a Betyár Sereg megfenyegette a törökszentmiklósi romákat, akkik gyermekeiket menekítik otthonukból!

O.L.K.T.

Magyar György mondatain őrjöng a Fidesz-tábor

O.L.K.T.

Pofátlan fizetéseket vesz fel az Orbán-kormány!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!