Orbán ámokfutása

Van valaki az országban aki tudja mi lesz a sorsunk?
Igen van. Egyszemélyben Orbán Viktor.
Rosszabb esetben most már ő sem. Hiszen a Fidesz és egyben az ország sorsa most a nagyhatalmi pozíciókban levő europolitikusok kezében van.
Ahogy mondani szokták, a másik térfélen pattog a labda úgy, hogy vesztésre állunk. Nem kétséges, hogy Orbán csúnyán mellé lőtt és még a kapufát sem tálalta el, így egy közepesen agresszív támadó politikából egy épp még megtűrt de vesztes csapatkapitány szerepében kell tűrnie a rázúduló csapásokat a nemzetközi csatatéren. Persze idehaza, a hazai pálya előnyét élvezve melldöngetve győzelem mámorában úszik, de azt már mindenki tudja, hogy ez a meccs már elveszett. A győzelmi látszatot Orbán természetesen meg akarja tartani, és ezért valószínű őrült ámokfutásba fogja hajszolni a Fidesz és ezzel együtt hazánkat.

Kapcsolódó cikkek

A kormány megint tájékoztat, Soros, migráns, Brüsszel.

H Miklós

Több mint 84 milliárdot szórtak el Orbánék a határon túlra.

H Miklós

Megsérült egy Gripen egy éles lőgyakorlaton.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!