Orbán akkorát hazudott a tüntetőknek…

Orbán kérést intézett a tüntetőkhöz a mai kormányinfón, azt mondta, figyel a tüntetőkre, de arra kéri őket, hogy ne romboljanak, ne legyenek agresszívak.

A miniszterelnök szerint aggasztók azok a tendenciák, hogy például Németországban megvernek egy politikust, a rend hazájában. Magyarországon így áll a helyzet szerinte. Hozzátette: tüntetni mindenkinek joga van, sztrájkolni is. De vannak jogszabályok, amik leírják, mik a határok és azt be kell tartani.
Arra kérek mindenkit, hogy ne romboljon, ne legyen agresszív, ne alkalmazzon erőszakot

– mondta Orbán.

Én a mostani tüntetőkre is figyelek, bár van, amit jobb lenne nem meghallani

– tette hozzá a kormányfő. Mint mondja, érti, hogy számos dologban nem értenek egyet a kormánnyal, de ezeket megvitatták, vagy a szakszervezetekkel, vagy a parlamentben.

Én csak azt kérem, azt a jogunkat ne vitassák el, hogy egy demokráciában a parlamenti többség hozza a döntéseket. De minden vitának állunk elébe természetesen

– jelentette ki.

 

olkt.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Nem mindegy hová születtél. Itt tartunk most…

O.L.K.T.

A HVG lesz a következő áldozat akivel leszámol Orbán?

H Miklós

Tállai szerint felesleges a tűzifa áfáját csökkenteni!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!