Orbán a “liberális birodalomtól” félti Európát, pedig közel egy évtizedig építette azt.

Március 15-i beszédében Orbán megint nagyon keresztény lett, és ismét leszögezte, hogy a liberalizmustól kell megmenteni Európát.

Azt kívánjuk Európa népeinek, hogy hulljon le szemükről a hályog, és ismerjék fel, hogy a keresztény kultúra megvédése nélkül nem lesz szabadság Európában. Azt kívánjuk Európa népeinek, hogy ismerjék fel, hogy egy liberális birodalomban elveszítik a szabadságukat – fejtette ki ma délelőtt Orbán.

Ez a gondolat pedig azért is különösen szép tőle, mert

a Fidesz 1992. február 8-tól egészen 2000. október 28-ig a Liberális Internacionáléban töltött be jelentőségteljes szerepet, miközben Soros pénzén nevelkedett.

Vagyis komolyan hozzájárult a “liberális birodalomépítéshez”. Sőt, 1994-ben még azt is kijelentette, hogy amíg ő a Fidesz elnöke, a párt liberális marad. 

Forrás Zsurpubi https://zsurpubi.hu/cikk/7404-orban-a-liberalis-birodalomtol-felti-europat-pedig-kozel-egy-evtizedig-epitette-azt/

Kapcsolódó cikkek

Itt a Clark Ádám úszódaru ami kiemeli majd az elsüllyedt Hableányt

O.L.K.T.

Orbán megint hazudik! Ezer milliárd a tét.

H Miklós

Jakab Péter; Boldog Karácsonyt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!